Tilbake

En liten dose kjærlighet

Etter at det første hele året i splitter nye lokaler er unnagjort, har serviceavdelingen i Ydra stadig utviklet sitt servicetilbud til kundene. I tråd med bedre fasiliteter og økende kompetanse er mulighetene til å ta vare på pumpene større enn noen gang.

Nå går Ydra i bresjen for å ta service til et nytt nivå.

"I Ydra ønsker vi å gå nye veier når det gjelder service. Vi vet at pumpen ofte er hjertet i operasjonene både på fartøyer og i industrielle prosesser. Da må vi behandle pumpen deretter. Den skal stå på 365 dager i året under tøffe forhold. For at den skal yte maks og vare i mange år fremover har den behov for litt pleie og behandling inn imellom. Akkurat som oss mennesker." sier serviceleder Joachim.

For å gå nye veier og strukturere servicearbeidet har Ydra etablert noen viktige serviceprinsipper som å ha en velkommen innstilling til alle typer pumper, stadig utvikle folk og investere i det beste utstyret, samt å ha fokus på å gi gode, bærekraftige og langsiktige råd til kundene.

En klar ambisjon hos Ydra er å skape mer optimalisert drift for kundene gjennom servicearbeidet. Desto mer optimalisert drift, desto lavere forbruk, noe som bidrar til bedre økonomi og mer bærekraftige operasjoner.

"Vi er opptatt av å holde operasjoner gående hos kundene. Produkter, deler og løsninger må vare og yte på sitt beste hele tiden. Det er bærekraft i praksis. Og for at pumpene skal gå hele året så må de ha topp behandling og service -  og kanskje en liten dose kjærlighet." avslutter Joachim

Tilbake