Tilbake

Endelig i hus

Ydra tar i bruk toppmoderne kontor- og produksjonslokaler

Det var med store forventninger at de ansatte installerte seg i de nye lokalene i Eikeskogvegen 16 rett over sommeren. De har nå fått prøvd ut de nye fasilitetene og er så langt storfornøyde.

-Vi hadde sett tegningene og til og med vært med på å utarbeide de. Vi visste derfor noenlunde hvordan de nye lokalene skulle bli. Men, det har svart til forventningene og mer enn det, uttaler Stefan Kjærnli, Engineering Manager i Ydra. Alt fra utvikling, testing og innovasjon til produksjon, salg og logistikk vil få mye bedre rammer i de nye lokalene. Vi er jo ikke så fine på det her i Ydra. Det trenger ikke å være så fancy for at vi skal trives. Men, med høyteknologiske løsninger og det ypperste for å ta vare på miljø og mennesker i bygget er det blitt veldig flott. Mange ble vant med å være på hjemmekontor gjennom pandemien, men med de nye lokalene vil alle tilbake til kontoret.

Bygget er rigget for utvikling og vekst med testsenter, moderne produksjon og kontorer vegg-i-vegg. Hele arbeidsprosessen vil foregå i de nye lokalene. Gjennom smarte og innovative lager- og logistikkløsninger som Autostore vil bygget få svært energi- og plasseffektiv flytting av gods og varer.

 

I tillegg er det lagt ned mye tid i det tekniske for å legge til rette for et godt arbeidsmiljø for de ansatte med god luftkvalitet og støyreduksjon. Her skal produktiviteten holdes på topp. Bygget har mange energibesparende tiltak som varmegjenvinningssystem og belysning med lavt energiforbruk og lang levetid. Bygget varmes opp av et varmepumpeanlegg som utnytter borehull under bakken. Ventilasjon og varme styres etter hvilke kontorer de ansatte i Ydra befinner seg i. Bygget er utstyrt med solskjerming som følger sola og solceller som gir bygget 123 000kWt per år.

 

- Vi ser veldig tydelig at lokalene gir oss muligheter som vi ikke har hatt før. Bygget er utviklet med fremtiden i tankene og gir selskapet muligheten til å utvikle seg videre i høyere tempo og i en enda mer bærekraftig retning. Så da er det vel helt greit om noe er litt fancy, avslutter Stefan Kjærnli.

Stefan Kjærnli.
Tilbake